Storitve

SMT-tehnologija

SMT-tehnologija

VEČ INFORMACIJ

THT-tehnologija

THT-tehnologija

VEČ INFORMACIJ

Ročno spajkanje

Ročno spajkanje

VEČ INFORMACIJ

Raziskave in razvoj

Raziskave in razvoj

VEČ INFORMACIJ

Naši proizvodni procesi

V podjetju izdelujemo vzorce in prototipe ter nudimo sestavo malih, srednjih in velikih (do več tisoč kosov) serij elektronskih vezij. V dogovoru s kupci sestavljamo tudi kompletne izdelke. Pri tem uporabljamo tako SMT- kot THT-tehnologijo, ki jo dopolnjujemo z ročnim spajkanjem in lastnim razvojem.

Kot sestavljavci elektronskih vezij za končne uporabnike sodelujemo tudi z mednarodnimi razvojnimi institucijami in univerzami. Svoje kupce 'razbremenimo' lastne serijske izdelave elektronskih vezij ter jim tako omogočamo osredotočenost na ostale dele proizvodnje. Izzive različnih projektov premagujemo z dolgoletnimi izkušnjami, zanesljivostjo, stabilnostjo in strokovnostjo, kar dokazujejo tako stalni kot novi kupci.

SMT-tehnologija

Naša linija za opremljanje eno- ali večstranskih tiskanih vezij s SMD-komponentami omogoča polaganje komponent od velikosti 01005 do velikih, zahtevnih BGA-jev. Ponujamo sestavo od enega do več tisoč kosov. V tehnološkem procesu SMT z napravo 3D AOI nadziramo tako nanos spajkalne paste na TIV kot zaspajkane komponente po prihodu iz reflow peči za pretaljevanje. S tem tehnološkim procesom in z lastnimi izkušnjami poskrbimo za kakovost opremljenih vezij.

Play Video about Kens elektronika SMD tehnologija 2
Kens elektronika Prebold
Kens elektronika SMT tehnologija

THT-tehnologija

Kot pri SMT- lahko tudi s THT-tehnologijo opremimo od enega do več tisoč kosov vezij. Selektivno spajkanje THT-komponent na avtomatskem linijskem stroju Ecoselect 2 omogoča ponovljivost zaspajkanih spojev v dušikovi atmosferi pod enakimi pogoji.
Z več kot 10-letnimi izkušnjami s selektivnim spajkanjem stremimo k ustvarjanju popolnih spojev.

Play Video about Kens elektronika THT tehnologija 1
Kens elektronika SMT tehnologija 2
Kens elektronika THT tehnologija 3
Kens elektronika

Ročno spajkanje

Izkušeni sodelavci uporabljajo ročno spajkanje pri dodelavi spojev, pri popravilu vezij po zahtevah naročnikov in kadar ni možnosti strojnega spajkanja. Ob stalnem izpopolnjevanju in z vrhunsko opremo ročnih spajkalnih priprav dosegamo visoko kakovost zaspajkanih spojev.

Play Video about Kens elektronika Ročno spajkanje
Kens elektronika Ročno spajkanje
Kens elektronika

Raziskave in razvoj

Svojim naročnikom na osnovi dolgoletnih izkušenj in znanja ponujamo svetovanje pri optimizaciji faze razvoja izdelka. V primeru nedobavljivosti osnovnih komponent pri naročenem projektu omogočamo iskanje alternativnih.

V sodelovanju z zunanjimi sodelavci razvijamo in izdelujemo testno opremo po zahtevah naročnikov, kot je npr. naprava za testiranje kabelskih setov med sestavo, ki nadzira pravilnost sestavljenega kabelskega seta.

Play Video about Kens elektronika Prebold
Kens elektronika Raziskave in razvoj 2
Kens elektronika Prebold
Kens elektronika Raziskave in razvoj 1

Naša tehnologija

Našo tehnološko razvitost odraža tudi vrhunska oprema:

Kens elektronika Prebold
Kens elektronika
Kens elektronika strojni park 1
Kens elektronika Naša tehnologija
KENS elektronika
Scroll to Top