O podjetju

Poslujemo že od leta 1996

Podjetje je pred 25 leti ustanovil direktor Aleš Hvala, ki je svojo podjetniško pot začel z razvojem in proizvodnjo elektronskih naprav, namenjenih testiranju kabelskih ožičenj. Z njegovim inovativnim razvojem so podjetja za proizvodnjo kabelske konfekcije optimizirala delovno okolje, pridobila večji ugled in konkurenčnost, predvsem pa povečala produktivnost ter znižala stroške poslovanja.

KENS je v proizvodnjo poleg izdelave testnih naprav začel uvajati sodobne tehnologije in sestavljati zahtevna elektronska vezja po naročilu kupcev. Kakovost naših izdelkov potrjujejo nova naročila ter zadovoljni stalni in novi poslovni partnerji.

Skozi leta je raslo tudi število zaposlenih, s katerimi ustvarjamo prijetno in ustvarjalno delovno klimo. Pri svojem delu sledimo smernicam v razvoju elektronike in poskušamo izdelke dograjevati, izboljševati in ustvarjati nove.

Kens elektronika d.o.o. - kolektiv
Kens elektronika

Tradicija in izkušnje

Naša zagotovila za kakovost, hitro odzivnost in prilagodljivost tako kupcu kot količinam so vrhunska oprema, znanje, timsko delo, lastna nabava in nadzor vgrajenih materialov, predvsem pa dolgoletne izkušnje.

Z univerzalnimi rešitvami ter s prilagajanjem posameznim kupcem in njihovim visokim zahtevam smo postali konkurenčni dobavitelj, kar potrjujejo naročila visokotehnoloških podjetij in različna strokovna sodelovanja. Pri tem lahko izpostavimo institucije, kot so CERN Švica, FAIR (Nemčija), Super KEKB Belle II (Japonska) in projekte z domačimi ustanovami (Institut Jožef Stefan, Fakulteta za elektrotehniko …).

Odlike podjetja

Kens elektronika najboljši zaposlovalec

Smo med najboljšimi zaposlovalci

Na vseslovenskem izboru najboljših zaposlovalcev smo prejeli priznanje Starejšim prijazno podjetje kot najboljši med malimi podjetji in se uvrstili med finaliste Zlate niti.

Več v tem prispevku (Odmevi, RTV Slovenija, 11.-14. min).

Naša vizija

Kot podjetje z dolgoletnimi izkušnjami, zanesljivostjo, stabilnostjo in strokovnostjo želimo še naprej nuditi izdelavo in razvoj kakovostnih elektronskih vezij za visokotehnološke naprave prihodnosti.

Kens elektronika Prebold
KENS elektronika
Scroll to Top